Efteling entree

Hieronder lees je essentiële informatie over de entree (ingang) en prijzen van de Efteling.

De Efteling is een niet te missen pretpark in Nederland. Of het nu met een vriend(in), familielid, of zelfs alleen jezelf is. Alle leeftijden zijn welkom in dit amusementspark.

Het is momenteel noodzakelijk om kaartjes voor de Efteling entree vooraf online te boeken en een tijdslot te reserveren voor toegang.

Efteling entree
De entree van de Efteling

De Efteling in het kort

De Efteling

  • Het grootste en spannendste pretpark van Nederland.
  • Een groot aantal unieke attracties
  • Diverse voorstellingen
  • Ruim aanbod aan overnachtingen

Efteling entree en prijzen

Iedereen, van de sensatiezoekers tot de kleinsten onder ons, heeft wel een favoriet soort attractie in het pretpark. Wandel door het sprookjesbos of geniet van de droomvlucht. Of beproef je zenuwen in de Baron 1898. De Efteling is geschikt voor het hele gezin.

Daarom moet een uitstapje naar de Efteling op je bucket list staan! Je zult je kostelijk vermaken met het verkennen van Kaatsheuvel’s kroonjuweel.

De entree voor De Efteling varieert van €38,- tot €46,-. Je moet de kaartjes online kopen, het is niet meer mogelijk om bij de Efteling entree nog tickets te kopen.

Kinderen onder de 3 jaar gratis entree

Pardoes de Magische Hofnar en Prinses Pardijn geven kinderen onder de 3 jaar gratis toegang tot het park, zodat ze er zoveel van kunnen genieten als ze willen.

Een parkeerticket kopen

Als je met de auto aankomt moet je van tevoren online een parkeerkaartje kopen. Het is niet mogelijk om bij de Efteling entree parkeertickets te kopen. Een dagkaart voor parkeren kost € 12,50. Ook fijn dat je niet aan het einde van een leuke maar lange dag nog in de rij hoeft te staan voor de parkeerautomaat. Met het vooraf betaalde parkeer ticket kan je instappen en wegrijden.

Lees hier meer over parkeren bij De Efteling.