Duinrell tickets

Duinrell tickets kan je het beste online kopen voorafgaand aan je bezoekje aan het Tikibad of de Duinrell attracties. Zo krijg je de beste prijs en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.

Je kunt Duinrell tickets kopen voor het Tikibad en toegang tot Attractiepark Duinrell of losse tickets waarmee je alleen toegang hebt tot het attractiepark.

Hoeveel kost een ticket voor Duinrell?

De kosten van een Duinrell ticket zijn afhankelijk van wanneer je gaat. Je vindt de prijzen van de beschikbare tickets in kaartjesshop op de website van Duinrell. Hier zie je ook direct op welke dagen er (nog) tickets beschikbaar zijn en voor welke openingstijden.

Kleine kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Combiticket Tikibad + attractiepark

De combinatie tickets voor 3 uur toegang tot het Tikibad en onbeperkt toegang tot een dagje Duinrell attracties beginnen bij €26,50.

Ticket attractiepark

Wil je niet naar het grootste waterpark van de Benelux maar alleen een dagje genieten van alles wat Attractiepark Duinrell te bieden heeft, dan beginnen de tickets bij €17.

Abonnementen

Wie regelmatig naar Duinrell of het Tikibad gaat kan goedkoper uit zijn met een jaar abonnement. Hiermee kan je zo vaak je wilt een bezoekje brengen.

Goedkope Duinrell tickets via acties

Er zijn regelmatig acties beschikbaar waarmee je een aantrekkelijke korting krijgt op de toegangsprijs voor pretpark Duinrell.

Overnachten in Vakantiepark Duinrell

Als je blijft overnachten in vakantiepark Duinrell, dan kan je een arrangement boeken waarbij je Duinrell tickets inbegrepen in de prijs van het overnachten zitten

De accommodaties liggen in het duingebied in de omgeving van Wassenaar. Je kunt een bezoekje aan het zwembad en de attracties (zoals achtbaan Falcon) dus combineren met een wandeling over het strand of door de duinen.