Avonturenpark Hellendoorn, een avontuurlijk dagje uit.

Avonturenpark Hellendoorn is een spectaculair pretpark gelegen in het mooie Sallandse Heuvelrug gebied. Het park is omringd door bossen en biedt ruim 30 attracties voor jong en oud. Van achtbanen tot aan waterpret in Aquaventura Slidepark, Avonturenpark Hellendoorn heeft voor ieder wat wils. Het park is verscholen in de bossen en is aangekleed met thema’s zoals Heksendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een ware belevenis voor het hele gezin. Met ruim 30 topattracties, waaronder de wildwaterbanen, is een dagje uit gegarandeerd een succes. Het park biedt attracties voor alle leeftijden, van dreumesland voor de kleintjes tot spectaculaire shows en mega attracties voor de avontuurlijke bezoekers.

Locatie

Het park is gelegen in de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug, waardoor bezoekers niet alleen kunnen genieten van de leuke attracties, maar ook van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het avonturenpark is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Adres:

Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn

Telefoon: 0548-234123
Email: info(at)avonturenpark.nl

Tickets

Op de website van Avonturenpark Hellendoorn kunnen bezoekers terecht voor actuele informatie over tickets, kortingen en eventuele aanbiedingen. Het is mogelijk om tickets online aan te schaffen om lange wachtrijen en wachttijden bij de kassa te vermijden, en er zijn vaak speciale arrangementen beschikbaar voor jarigen of groepen.

Tip: Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar.

Openingstijden

Het pretpark hanteert verschillende openingstijden gedurende het jaar, dus het is raadzaam om vooraf de actuele openingstijden te raadplegen op de website van Avonturenpark Hellendoorn om teleurstellingen te voorkomen.

Weer Avonturenpark Hellendoorn

Dit is de weersverwachting voor de komende 7 dagen in Hellendoorn:

Weerdata via OpenWeather CC BY-SA 4.0

Attracties

Het Avonturenpark Hellendoorn biedt een breed scala aan attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Bezoekers kunnen genieten van 29 topattracties, waaronder wildwaterbanen, boomstammen, en de stoere Rioolrat, die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast is er een waterpark en zijn er diverse shows en evenementen om te bezoeken.

Kinderen kunnen terecht in Dreumesland voor leuke en veilige attracties, terwijl de mega-attracties en shows de avontuurlijke bezoekers zeker zullen bekoren.

Bekijk alle attracties op de website van Pretpark Hellendoorn.

Het Drakennest in Avonturenpark Helledoorn
Bron.

Horeca

Tijdens een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn kunnen bezoekers genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden in het park. Van gezellige terrasjes tot sfeervolle restaurants, er is voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen even bijkomen en genieten van een hapje en een drankje in een ontspannen omgeving voordat ze hun avontuur in het park voortzetten.

Vakantiepark

Avonturenpark Hellendoorn is zo’n geweldige bestemming dat je er een vakantiepark omheen zou willen bouwen. Een verblijf in de buurt van het park biedt de mogelijkheid voor meerdere dagen vol avontuur en plezier.

Gelukkig zijn er diverse vakantieparken en campings in de omgeving van Avonturenpark Hellendoorn, waar bezoekers kunnen genieten van een ontspannen en plezierige vakantie te midden van de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug en de bossen.

Kortom, een vakantiepark in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn is een geweldige optie voor gezinnen en avonturiers die een meerdaags avontuur willen beleven.

Faciliteiten

Naast de onvergetelijke attracties biedt Avonturenpark Hellendoorn diverse faciliteiten om het bezoek zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Het park beschikt over meerdere horecagelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Daarnaast zijn er voldoende parkeergelegenheden beschikbaar, zodat bezoekers hun auto gemakkelijk kunnen parkeren.

Bovendien hanteert het park verschillende openingstijden gedurende het jaar, waardoor het raadzaam is om vooraf de actuele openingstijden te raadplegen op de website van Avonturenpark Hellendoorn.